Aanbieden van of zoeken naar?

U heeft aanbod van tijdelijk beschikbare winkelruimte of u zoekt deze. Wat kunnen we voor u doen ...


Wat kunnen we doen om uw winkelleegstand aan te pakken

Tijdelijke winkelruimte gezocht voor uw Pop Up Brandstore, Conceptstore, Outlet of Informatiepunt? Wij zoeken voor u en maken afspraken met de eigenaar. Heeft u hulp nodig met de inrichting, aanvullende diensten en of promotie van uw tijdelijke winkel? Wij adviseren u graag en kunnen samen met onze partners alles voor u regelen.

Wilt u een compleet nieuw concept voor Branding van uw product of voor een Sales promotie? Of de aansluiting hiervan op een bestaande campagne. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn met zowel Pop UP stores als Window Advertising of de combinatie van de twee.

Aanbod van tijdelijke winkelruimte. Wij hebben een exclusieve samenwerking met www.hetisvastgoed.nl en www.popupplaza.nl . Daarnaast hebben wij afspraken met diverse grote vastgoed partijen.

Bent u zelf eigenaar of beheerder van winkelruimte en bent u geïnteresseerd naar wat wij hierin voor u zouden kunnen betekenen neem dan eens contact op. We maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken.